Rövid és velős – 8

“Tudatalattinknak nincs humorérzéke, nem tréfálkozik és nem tudja mi a különbség a valóság és a képzelet között. Visszatérő gondolataink alakítják életünket.” (Sidney Madwed)

“Engedj meg magadnak hibákat, hisz ezzel is fejlődsz. A nehézségek növelik bátorságodat. Kudarcot kell vallanod, hogy merész lehess.” (Mary Tyler)

“A siker legfontosabb kelléke a képesség, hogy minden fizikai és lelki energiánkat egy problémára összpontosítsuk, anélkül, hogy belefáradnánk.” (Thomas Edison)

“Az egyetlen érző ember a szabóm, aki újból és újból méretet vesz rólam. A többiek elvárják, hogy továbbra is belepasszoljak a régi ruhákba.” (George Bernard)

“A siker felé indulva, először lelkedet kell felkészíteni, egy ígéretesebb jövőhöz kell alakítani viselkedésedet, reményeidet, törekvéseidet, lelkesedésedet. A feltörekvéshez hinni kell egy a jobb élet lehetőségében.” (U.S. Andersen)

“Ha mozgalmas életre vágyunk, tűzzünk magunk elé egyre magasabb célokat.” (Michael Korda)

“Pihenj meg időnként, mert majd munkádhoz visszatérve ítéleted biztosabb lesz.  Távolabbról nézve, műved kisebbnek fog tűnni, egy pillantással többet tudsz átfogni, a harmónia és arányosság hiánya feltűnőbb lesz.” (Leonardo Da Vinci)

“Ne kérdezgesd, miért nem jobb a világ, az csak időpocsékolás. Ha azt kérded, hogyan teheted jobbá, arra már van válasz.” (Leo Buscaglia)

“Nincsenek reménytelen helyzetek, csak reményt vesztett emberek.” (Clare Boothe Luce)

“Kezdd a szükségessel, folytasd a lehetségessel, és rövidesen a lehetetlent is megteszed.” (Assisi Szent Ferenc)

“Sose méricskéld a hegycsúcs magasságát, amíg fel nem értél. Majd ekkor látni fogod, milyen alacsony.” (Dag Hammarskjold)

“Bajaid fele azonnal megszűnik, ha nem hagyod, hogy mások mondják,  mit akarj.” (Vernon Haward)

tóaban

“Élvezd az élet minden percét, légy boldog most! Ne várd, hogy a boldogság kívülről jöjjön. Becsüld meg a munkával vagy családoddal töltött időt. Minden pillanatot élvezni kell.” (Earl Nightingale)

“Nem szökhetsz el a holnap felelősségétől azzal, hogy ma kibújsz alóla.” (Abraham Lincoln)

“A kudarc a siker velejárója. Az élet nem mindig fenékig tejfel. A kudarc nem áll a siker útjában, ha okulunk belőle.” (Hank Aaron)

“Nem könnyű megtalálni a megfelelő szavakat a megfelelő pillanatban, de még nehezebb a kísértés ellenére magunkban tartani az elhibázott gondolatokat.” (Banjamin Franklin)

“Száműzz magadból mindent, ami nem szép és nem nemes, és jelenléted mindent jobbá fog tenni.” (James Allen)

“Céljaidban legyen kihívás! Ugyanakkor legyenek reálisak, elérhetőek, ne megvalósíthatatlanok.  Fáradj el a munkában, de ne rokkanj bele!” (Rick Hansen – kerekes székes atléta)

“Összpontosíts arra, amit éppen csinálsz. A napsugár csak akkor éget, ha a lencse összegyűjti.” (Alexander Graham Bell)

“Ha igazságtalanul, vagy rosszindulatúan bírálnak, emelkedj felül rajta. Őrizd meg méltóságodat! Nincs az a győzelem, ami megérné, hogy felszedd és visszadobáld a rád hajigált sarat.” (Rubel Shelly)

“A céltudatos embert semmi sem állíthatja meg, a céltalanon semmi sem tud segíteni.” (Thomas Jefferson)

“A jó kedély balzsam a testnek és léleknek, gyógyszere a szorongásnak és depressziónak.  Nélkülözhetetlen az üzleti életben, vonzza és megtartja a barátokat, könnyít a terheken. Egyenes út a kiegyensúlyozott, megelégedett élethez. ” (Grenville Kleiser)

“Sose végezz olyan munkát, amit nem szeretsz. Ha örömöd leled benne, jól érzed magad a bőrödben, kialakul belső békéd, és ha egészséged is megőrzöd, sikeresebb leszel, mint valaha is képzelted.” (Johnny Carson)

“Te vagy saját magad állandó problémája, de egyben a megoldása is. A változás elkerülhetetlen, fejlődésünk rajtunk múlik.” (Bob Proctor)

“Nem az a legerősebb tölgy, amelyik védve van a viharoktól és a napsugártól, hanem az, amelyik magában áll egyedül küzd létéért a szélnek, esőnek, perzselő napnak kitéve.” (Napóleon Hill)

“Neves magadon, de sose kételkedj magadban. Légy merész. Idegen partokon ne maradj a biztonságos kikötőben, legyen erőd bejárni az ismeretlen területeken.” (Alan Alda)

“A múltad csak egy történet.  Amint erre ráébredsz, már nincs hatalma feletted.” (Chuch Palahniuk)

“Amit csak saját magunkért teszünk, az velünk együtt meghal, de amit másokért és a világért teszünk, az halhatatlanul fennmarad.” (Albert Pike -1809-1891)

“A döntésképesség a jól teljesítő férfiak és nők tulajdonsága. Szinte bármilyen döntés jobb annál, mintha semmit sem döntünk.” (Brian Tracy)

“Ne hagyd abba, amíg a jó jobb nem lesz, és amíg a jobb a legjobb nem lesz.” (Frank Zappa)

“Szép szemekért nézd a jót másokban; szép ajkakért beszélj csak kedves szavakkal; és a belső tartásért úgy járj, mint aki tudja, sosincs egyedül.” (Audrey Hepburn)

Semmi sem adhat nagyobb erőt az életedben, mintha behatárolt számú célokra koncentrálod az energiáidat.(Nido Qubein

“Ha vannak céljaid, azok nem csak reggelente segítenek felkelni; ezek ösztönöznek arra, hogy egész nap haladj előre. A célok a mélyebb tartalékokból táplálkoznak, és a legjobbat hozzák ki az életből.”  (Harvey Mackay)

“Ne panaszkodj az időhiányra, miközben a döntésképtelenség a fő gond.” (ismeretlen)

“Amikor egy íjász elvéti a célt, önmagában keresi a hibát. Ha nem sikerül a közepébe találnod, az nem a céltábla hibája. A célzáson kell javítanod – vagyis magadat kell fejlesztened!” (Gilbert Arland)

“Amikor már tudod, hogy képes vagy megbirkózni bármivel, ami rád vár, tiéd lesz az egyetlen biztonság, amit a világ nyújtani tud.” (Harry Browne)

napkelte

“Ne a világot próbáld megváltoztatni, hanem a világról alkotott gondolataidat. Amit látsz, az a gondolkodásodat tükrözi. És a gondolkodásod azt tükrözi, amit látni akarsz.” (Egy előadásból a csodákról)

“A barátságra időt és energiát kell áldozni, ha azt akarjuk, hogy működjön. A szerencse valami nagyszerűt hozhat eléd, de nem lesz tartós, ha nem becsülöd meg kellően. A barátság nagyon kényelmessé válhat, de gondozni kell – nem szabad magától értetődőnek venni.” (Betty White)

“A nap végén mindig játszd vissza a tetteid felvételét. Az eredmény tegyen büszkévé, vagy ösztönözzön téged.” (Jim Rohn)

Az emberek gyakran azt mondják, hogy a motiváció nem tartós. Nos, a fürdés sem az – pont ezért ajánljunk minden nap.” (Zig Ziglar)

“A legjobb dolog, amit adhatsz egy ellenségnek a megbocsátás, egy ellenfélnek a tolerancia, egy barátnak a szíved, a gyermekednek a jó példa, édesapádnak a tisztelet, édesanyádnak, ha úgy viselkedsz, hogy büszke legyen rád, magadnak a megbecsülés, minden embernek a jótékonyság.” (Benjamin Franklin)

“A lelkesedés egy nap alatt többet ér el, mint amit az értelem évszázadok alatt bevégez.” (Ismeretlen)

“Mindened meglehet az életben, amit csak akarsz, ha eleget segítesz más embernek megkapni, amit ők akarnak.” (Zig Ziglar)

“A döntéseid pillanatában önt formát a sorsod.” (Anthony Robbins)

“A siker szinte kizárólag a lendülettől és a kitartástól függ. A győzelem titka az a plusz energia, amitől újabb erőfeszítésbe kezdesz, vagy más megközelítésből nézed a dolgokat.” (Denis Waitley)

“Ha képes lennél kitalálni, hogy a legsikeresebb emberek mit csináltak egyes területeken, és ugyanazt csinálnád te is újra és újra, akkor végül ugyanazt az eredményt érnéd el, mint ők.” (Brian Tracy)

“Boldogok, akik álmokat álmodnak, és készek megfizetni az árát annak, hogy valóra váltsák őket.” (Leo Jozef Suenens

“Higgy magadban, és egyszer eljön az a nap, amikor mások sem tehetnek mást minthogy veled együtt hisznek benned.” (Oscar Wilde)

“Nem az alapján ítélnek meg, hányszor bukom el, hanem hogy hányszor járok sikerrel; és az hogy hányszor járok sikerrel egyenesen arányos azzal, hányszor buktam el, és próbáltam meg újra.” (Tom Hopkins)

“Légy hálás, és köszönj meg mindent, ami veled történik, tudva, hogy minden előre tett lépés afelé vezet, hogy valami nagyobbat és jobbat érj el, mint a jelenlegi helyzeted.” (Brian Tracy)

“A világosan meghatározott célok hiányában mindennapi triviális dolgokat kezdünk furcsa hűséggel elvégezni, míg végül a rabszolgájukká nem válunk.” (Robert Heinlein)

“Utak nyílnak meg azok előtt, akik tudják hova mennek, és elhatározták, hogy el is jutnak oda.” (Leonard Roy)

“Hagyd, hogy boldog gondolatok fussanak át az elméden. Meg fognak jelenni az arcodon is.” (Norman Vincent Peale)

“Hiszek abban, hogy pozitívan kell a világhoz hozzáállni. Csak azt remélem, hogy amikor elhagyom a világot, az egy kicsit jobb hely lesz, mint akkor volt, amikor ideérkeztem.” (Jim Henson)

“Sose feledkezz meg erről a háromféle emberről az életedben: 1. Aki segített neked a nehéz helyzetekben 2. Aki elhagyott a nehéz helyzetekben 3. Aki nehéz helyzetbe hozott téged.” (Ismeretlen)

“Az érettség ott kezdődik, amikor elégedettség fog el, ha igazunk van anélkül, hogy be akarnánk bizonyítani, hogy valaki más téved.” (Sydney J. Harris)

“Egy ember értéke abban lakozik, hogy mit ad, és nem abban, hogy mit képes összeszedni.” (A. Einstein)

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s